/build/static/layout/Breadcrumb_cap_w.png

Systems Deployment Question


Autologon not working.

02/23/2017 1993 views
Autologon not working after syspreping Windows 10 non english image. The Sysprep_creator have problems enable built in admin account on non english images.
Need help to autologon Windows 10 SWE version using "Adminstratör" in group "Administratörer".
0 Comments   [ + ] Show comments

Comments


All Answers

0
Solved.

The problem was that I used Audit mode (CRTL+Shift+F3) when installing apps and updates.
Answered 02/28/2017 by: paul.steffen@junkyard.eu
White Belt

0
Of note, in case any others are reading this.

Unless there has been an update, if your autologin uses a password that has special characters, specifically an ampersand, the sysprep creator will interpret the ampersand as XML and then fail when passing credentials. You will need to fully indicate the character.

Example:
Password: This&that (will fail on login)
Password: This&that (will succeed)

This held me up for several days until the kind folks here steered me in the correct direction to resolve it.
Answered 03/03/2017 by: rskwire
Blue Belt

 
This website uses cookies. By continuing to use this site and/or clicking the "Accept" button you are providing consent Quest Software and its affiliates do NOT sell the Personal Data you provide to us either when you register on our websites or when you do business with us. For more information about our Privacy Policy and our data protection efforts, please visit GDPR-HQ