/build/static/layout/Breadcrumb_cap_w.png

Systems Deployment Question


Anyone else experiencing issues with driver letters changing after Sysprep?

05/14/2020 280 views

The only thing that I have found during research is:  https://jackstromberg.com/2012/12/preventing-drive-letters-from-changing-during-sysprep/, but that has not made any difference.

I have also searched on ITNinja but nothing...

I am trying to create "sendback" images of Windows 8 and 10.  I never had this issue for 3 years and now suddenly it appears and I am running out of ideas.


Any help would be appreciated.


Answer Summary:
0 Comments   [ + ] Show comments

Comments


Answer Chosen by the Author

1

That hasn't happened to me since Windows 7 and the 100 MB System Partition.

before you capture the image, you will need to reassign the drive letters to the correct partition using diskpart command. I don't have my notes anymore but take a look a this https://support.quest.com/kb/113970/capturing-and-deploying-multiple-partitions-for-windows-7-and-later and it might give you an idea on how to fix it.

Answered 05/14/2020 by: horacior
Second Degree Green Belt

  • That worked - Thank you so much, you saved me a TON of time.
 
This website uses cookies. By continuing to use this site and/or clicking the "Accept" button you are providing consent Quest Software and its affiliates do NOT sell the Personal Data you provide to us either when you register on our websites or when you do business with us. For more information about our Privacy Policy and our data protection efforts, please visit GDPR-HQ