/build/static/layout/Breadcrumb_cap_w.png

KACE Product Support Question


Also having issues with Agent upgrade to V8.0.152

07/17/2018 362 views

There was a recent post with the same issue as mine...(Yesterday I think).

The upgrade to 8.0.152 not rolling out properly.

Only about 25% of my machines have the new agent.

All the ones that don't have the agent have inventoried several times.

 Also when I look in the "installed programmes list" .... under the "show changes" tab.......

I see there are several instances of the old agent not being detected.......

and then being detected again. (See Image)..........

Something is definitely wrong....



2 Comments   [ + ] Show comments

Comments

  • you are using a GPO to deploy?
    If yes, review it please since the 8.0 agents have a new location:
    c:\program files (x86)\quest\kace instead of dell\kace\
  • a GPO policy is removing the new version and installing the new one.

    Make sure you don't have a GPO or a Script that is still installing the 7x version

Be the first to answer this question

Don't be a Stranger!

Sign up today to participate, stay informed, earn points and establish a reputation for yourself!

Sign up! or login

Share

 
This website uses cookies. By continuing to use this site and/or clicking the "Accept" button you are providing consent Quest Software and its affiliates do NOT sell the Personal Data you provide to us either when you register on our websites or when you do business with us. For more information about our Privacy Policy and our data protection efforts, please visit GDPR-HQ