/build/static/layout/Breadcrumb_cap_w.png

Systems Management Question


Agent Tray Icon Missing

02/12/2020 254 views

Hello,

I have some machines in my K1000 that the green agent tray icon is missing even though I know KACE is installed. I spoke to support and they mentioned it was because my agent was out of date. We have a mix of agent versions right now and trying to get everyone on the same page some 9.0.181, 9.1.204, 10.0.113. Two machines one with version 9.0.181 and one with version 9.1.204 do not show the tray icon. However my machine with version 9.1.204 does show the icon. Has anyone else see this happen? Is it because my machines are not all on the most recent version.

4 Comments   [ + ] Show comments

Comments

  • What version is the SMA?
  • 10.1.99
  • It may depend on how the setting of the "Agent Settings Icon on Device" in General Settings was, when the agent was deployed to the device??
  • The agent settings Icon on device was enabled long before we pushed out the agent 9.0.181 and above. So I am not sure that could be it.

Be the first to answer this question

Don't be a Stranger!

Sign up today to participate, stay informed, earn points and establish a reputation for yourself!

Sign up! or login

Share

 
This website uses cookies. By continuing to use this site and/or clicking the "Accept" button you are providing consent Quest Software and its affiliates do NOT sell the Personal Data you provide to us either when you register on our websites or when you do business with us. For more information about our Privacy Policy and our data protection efforts, please visit GDPR-HQ