/build/static/layout/Breadcrumb_cap_w.png

Add Driver manually to Kace SDA 9.0 - path?

Hi, hope all is well.

in privouse version to 9.0, we were able to run "copy_drivers_debug.vbs" from feed_tools folder to derermine where we can put driveres manually for Kace, it was something dell\windows_10_x64\7050 for 7050 machines - simple! 

after updating to 9.0, they mentione the path is different if we want to put it there manually and now it's like <OS_name>/<OS_version>/<OS_platform>/<build_version>|any/<manufacturer>/<system_ID>/

I was told if I go to recovery|command prompt" and do to y:\driver_postinstall\feed_tools> and run cpdrvdbg.wsf it will give me the new path - but it's not working anymore and returning "no registery entry found"

same error if I run the command on the device \<your_appliance_box>\drivers_postinstall\feed_tools\copy_drivers_debug.vbs script 

Am I doing something wrong? where should I find the new path now?

Any help woule be appreicated.

Sa9FLEgBgQA2JADIgBMSAGxMBi4AdpTkzpM6wSXAAAAABJRU5ErkJggg==



0 Comments   [ + ] Show comments

Answers (1)

Posted by: Atousa 2 weeks ago
Senior White Belt
0

Found the solution thanks to @ajokschus :

if you boot your KBEand the menu shows off use <alt> <tab> to switch to the cmd windowsyou see the expected driver path for the booted computer

Don't be a Stranger!

Sign up today to participate, stay informed, earn points and establish a reputation for yourself!

Sign up! or login

Share

 
This website uses cookies. By continuing to use this site and/or clicking the "Accept" button you are providing consent Quest Software and its affiliates do NOT sell the Personal Data you provide to us either when you register on our websites or when you do business with us. For more information about our Privacy Policy and our data protection efforts, please visit GDPR-HQ