/build/static/layout/Breadcrumb_cap_w.png

Patching: Deploy Dates not Showing Up

I had an issue where new patches deployed do not show the deploy date or even that they have deployed. 

After speaking with Kace they gave me the following information:

"I found the answer to the other questions you had regarding the patching dates not showing up.  It seems that the issue with some patches not showing as installed even when you confirmed that they are is that the were multiple patches that ran at the same time and one patch installed over the one that was listed as patched.  Since it got installed over the one listed as patched,  the date on the second patch shows 00 00 00 for the dates that it was installed.

 

It isn't actually a defect, but an issue with the deploy order and there is hopes that in the future the deploy order will list the actual date that latest version as installed. "

"It is the order that the patches are deployed in  If there is a patch that requires a previous patch to be installed before it is installed, the first patch will have the date and time it was installed. The ones after that may not. which is why it will not show a date of when the patch was installed and instead show all 00s. " 


Comments

  • Hello,

    I'm having a very similar problem: http://www.itninja.com/question/patch-reporting-not-functioning-properly-after-updating-to-6-4

    Did you ever find a resolution to this issue? - Parobola 6 years ago
  • I am having same problem...any updates? - bnerison 6 years ago
  • I am having the issue on all devices now, and actually I'm not seeing ANYTHING when I click on Deployment Status on a Device Detail page. Previously I had seen the dates when patches were deployed, patch name, etc. now I'm not seeing anything at all. - jcaine 6 years ago
    • make sure you select on the 'ALL' deployment status links under the heading. - bnerison 6 years ago
  • The info stated above seems to be agent version specific (ok with 6.0 fails with 6.4). I took 2 machines and deploy same 3 non-superceded patches. The 6.4 agent pc showed no results as seen above. - bnerison 6 years ago
This post is locked

Don't be a Stranger!

Sign up today to participate, stay informed, earn points and establish a reputation for yourself!

Sign up! or login

Share

 
This website uses cookies. By continuing to use this site and/or clicking the "Accept" button you are providing consent Quest Software and its affiliates do NOT sell the Personal Data you provide to us either when you register on our websites or when you do business with us. For more information about our Privacy Policy and our data protection efforts, please visit GDPR-HQ