Hello,

After I install the application OnDemand Developer V8.7.5 Workstation(US English) and restart the machine the sync function from windows vista does not work anymore (i tried to sync with a folder form a server but the error for each file is "The process cannot access the file because it is being used by another process.").

The application only writes on the machine a shortcut, a icon, and some registry.

The problem is that even after the application is uninstalled the sync function does not work.

Did anyone encountered this problem before ?

Thank you.
0 Comments   [ + ] Show Comments

Comments

Please log in to comment

Rating comments in this legacy AppDeploy message board thread won't reorder them,
so that the conversation will remain readable.

Answers

0
Have you tried running the infamous procmon which should show you exactly whats going on?
Answered 09/02/2009 by: timmsie
Fourth Degree Brown Belt

Please log in to comment
2
Timster, yer man only joined today: he won't have been brow-beaten into submission with my mantra just yet. :)
Answered 09/02/2009 by: VBScab
Red Belt

Please log in to comment
0
I did that. Unfortunately i did not save the results of the procmon. (i did a arm scan and a snapshot with admin studio 8)
Also for this project i work on a remote machine and i'll have to wait until a clean image is installed on that machine.

I tried google and the I found this http://social.microsoft.com/Forums/en-US/whssoftware/thread/d2f8e8bf-e569-414e-86a6-6696ee4c45e5

So I thought that i should ask here.
This site is one of the best resources for any packager, ... and google .

PS: After i get a new machine i'll do a snapshot and arm before and after the reboot. I forgot to mention that the sync works fine before rebooting the machine.
Answered 09/03/2009 by: darksama21
Yellow Belt

Please log in to comment
0
For application start-up issues, you really are best off with using a Process Monitor, since no-one can exactly duplicate your environment. I won't go into detail but do you have IE7 or IE8? Are you installing on a machine which contains Office? Which version? We could go on all day but you get the idea...

Run ProcMon and filter out processes you don't need to monitor, e.g. anti-virus, explorer.exe, your VM processes, etc., etc. I also filter out "errors" which I expect, such as where fast I/O is denied. Turn off the profiling, thread stuff, etc. Generally, I'll watch only file and registry activity. As soon as that error pops up, stop monitoring. Somewhere near the bottom of the output window the culprit will be shown. You're looking for 'ACCESS DENIED', "NAME NOT FOUND", something like that.
Answered 09/03/2009 by: VBScab
Red Belt

Please log in to comment
0
If this application is NOT snapshotted and still causes issues then go back to the developer, simple :)

If its a snapshot then try the vendor software to confirm if the problem exists in the vendor.

P
Answered 09/03/2009 by: Inabus
Second Degree Green Belt

Please log in to comment
0
Ok,
So, 1st: thank you for your replays.
This application was canceled by the client. It seems that it had something to do with the application and they image, ....and I didn't ask for more info about it.
Answered 10/23/2009 by: darksama21
Yellow Belt

Please log in to comment
Answer this question or Comment on this question for clarity