Trying to load Win 7 64 on Dell M90's. This worked fine for a long time, however after KBE and the image starts then 'poof', it reverts to the Scripted Image selection screen. Does this sound like the KBE network drivers? Do I need to add the network driver to the KBE and rebuild? This is intermittent to the Dell M90's
0 Comments   [ + ] Show Comments

Comments

Please log in to comment

Rating comments in this legacy AppDeploy message board thread won't reorder them,
so that the conversation will remain readable.

Answers

0
If your able to get that far i don't think its a issue with the NIC driver.

I would open up a ticket with support.
Answered 08/01/2011 by: dchristian
Red Belt

Please log in to comment
0
mlathrop,

All though I understand dchrisitan's response, I believe this is due to a network driver (if I remember correctly). Do you get a .vbscript error when you try to run it again? If so, I'm almost certain its a driver issue.
Answered 08/01/2011 by: cserrins
Red Belt

Please log in to comment
0
no errors. would it be KBE driver?
Answered 08/01/2011 by: mlathrop
Fifth Degree Brown Belt

Please log in to comment
0
yes, it would be a kbe nic driver. There are no errors if you try running the scripted install a second time?
Answered 08/01/2011 by: cserrins
Red Belt

Please log in to comment
0
no errors, it just keeps reverting to the KBOX GUI
Answered 08/01/2011 by: mlathrop
Fifth Degree Brown Belt

Please log in to comment
0
This uses a Broadcom Netxtreme 57xx gigabit controller. We've not had problems loading Win 7 on most of these until recently. Is a 64bit version of this driver required for rebuilding KBE?
Answered 08/01/2011 by: mlathrop
Fifth Degree Brown Belt

Please log in to comment
0
You will need the windows 7 driver for whatever architecture you are capturing/deploying.

Use this for adding drivers to kbe:
http://www.kace.com/support/kb/index.php?action=artikel&cat=70&id=1059&artlang=en
Answered 08/02/2011 by: cserrins
Red Belt

Please log in to comment
0
I thought once you made it to the white screen the driver issues were over...

Good to know!
Answered 08/02/2011 by: dchristian
Red Belt

Please log in to comment
0
DCristian,

99% of the time you are correct, and this one threw us for quite a loop because that was our thinking. However, we typically see a .vbs error on the 2nd run with the issue I'm thinking about, so we'll need to see if mlathrop's problem goes away with an updated broadcom driver as well.

Please let us know mlathrop!
Answered 08/02/2011 by: cserrins
Red Belt

Please log in to comment
0
We've decided not to deploy Win 7 on M90's, so I won't be going forward on this.
Answered 08/03/2011 by: mlathrop
Fifth Degree Brown Belt

Please log in to comment
Answer this question or Comment on this question for clarity