Hello,

I am repackaging Toad for DB2 4.0.x.x. It is a vendor msi.
My msi runs in UI mode but it fails silently. What could be the possible reasons for it. ????


SOLUTION: you have a custom action in the UI sequence that runs when you install in UI mode

make an entry for that CA in the installexecute sequence table for silent installation via an mst


may i know which CA should be added in install execute sequence table??
any help?????????
0 Comments   [ + ] Show Comments

Comments

Please log in to comment

Rating comments in this legacy AppDeploy message board thread won't reorder them,
so that the conversation will remain readable.

Answers

0
Hi Safwan

I have not yet package this application yet but the best advice i could give you is to create a log file in UI mode and silent mode then compare which CA is running in UI mode that is not running in the silent mode
Answered 03/30/2010 by: thugz888
Senior Yellow Belt

Please log in to comment
0
Do your application requires a serial/product key, if yes then include that in your application, can be one of the reason to fail the installation in silent mode.
,comparing log is must as suggested.

Also try to create a Response Transform first and install it.
Answered 03/31/2010 by: shweta_kar
Blue Belt

Please log in to comment
0
may i know which CA should be added in install execute sequence tableIt's easy enough to compare the two tables. If need be, you can make a copy of the MSI and load both into Orca/InstEdit.
Answered 03/31/2010 by: VBScab
Red Belt

Please log in to comment
Answer this question or Comment on this question for clarity