I have a Windows 7 Pro Sp1 x86 image that when I deploy it while it is 'Setup is checking video performance' throws a dialog box titled 'Unsupported Image' and says 'Unsysprepped Images are not supported at this time". After I click ok the system goes to the login and everything seems just fine. Any suggestions on this?

0 Comments   [ + ] Show Comments

Comments

Please log in to comment

Answers

2

Are you using the task converter?  that will happen if so

• Error message:“Unsysprepped Images are not supported at this
time”
– This occurs when HKLM\System\Setup\SystemSetupInProgress is set to
0
– The generalize option wasn’t used when sysprepping the image
– The first boot after sysprep went into the OS rather than KBE for capture
› Solution: Boot into the image, run Sysprep again, then perform the capture
process

 

https://www.google.com/search?q=Unsysprepped+Images+are+not+supported+at+this+time&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:en-US:official&client=firefox-a&channel=fflb

look at the pdf from kace:

 

Search Results

[PDF]

systemdrive%%\KACE\InstallCmds.bat

https://www.kace.com/.../Support/.../2012_K2000-%20PostInstall%20Tr...
Jan 23, 2013 - cleanup process: http://www.kace.com/support/resources/kb/article/KCleanup-does- .... Time saving tips. • Use a VM snapshot for .... Troubleshooting. • Error message:“Unsysprepped Images are not supported at this time”.

 

Answered 01/09/2014 by: SMal.tmcc
Red Belt

Please log in to comment
Answer this question or Comment on this question for clarity