I am setting up my k2000 trial box and when I attempt to connect to the k2000\drivers share, I am prompted for a password. I have tried using the default k2000\guest username and admin as the password, but the password prompt reappears. I tried changing the password under General Settings. Even though it is an XP system I have checked the LAN manager authentication level. I also have no firewall running. Any help would be appreciated!
0 Comments   [ + ] Show Comments

Comments

Please log in to comment

Rating comments in this legacy AppDeploy message board thread won't reorder them,
so that the conversation will remain readable.

Answers

0
jd13,

Try mapping a drive to the driver share.

I don't know why this works but it does...
Answered 05/16/2011 by: dchristian
Red Belt

Please log in to comment
0
I tried that too... but I am still presented with the password prompt. I tried k2000\guest and k2000\admin with their respective passwords but the password prompt just keeps presenting itself.
Answered 05/17/2011 by: jd13
Yellow Belt

Please log in to comment
0
Are you trying to access it from a Windows 7 OS?

Have you tried instead of mapping a drive to use UNC path instead? example: \\k2000\drivers\

Please be sure to use the search function to help find some quick resolutions:

http://itninja.com/question/unable-to-map-a-drive-to-the-k2000-to-copy-drivers-from-vista-or-windows-7
Answered 05/26/2011 by: tstaub
Second Degree Blue Belt

Please log in to comment
0
In the prompt window,
for username, type : \admin (Using \ means logging into that particular machine and not into any domain)
For password ,type : admin

Let me know if this works.
Answered 02/03/2012 by: vineeta
Yellow Belt

Please log in to comment
Answer this question or Comment on this question for clarity

Share