I'm trying to put in place some ways for us to troubleshoot agents that aren't connecting. We recently upgraded the K1000 to 5.5 and when I look in C:\Program Files\Dell\KACE I do not see the amp.conf. Is it stored in a different location or hidden now?

All the recommendations for troubleshooting include checking log files and the amp.conf file, but I don't see them. Any help?

0 Comments   [ + ] Show Comments

Comments

Please log in to comment

Community Chosen Answer

1

Use this article: http://www.kace.com/support/resources/kb/article/troubleshooting-agents-that-are-not-checking-in-inventory

Enable debug and force a check-in or restart the system.  The logs may tell you what's going on.

If amp.conf is wrong, you can run this to reset it: c:\program files (x86)\dell\kace\amptools.exe host=yourk1hostname.com

Answered 10/03/2013 by: jknox
Red Belt

  • I am using that article. I've also used the command to reset the amp.conf file, but as above the log files and conf file are nowhere to be found.
    • Do you have hidden files and folders shown? By default ProgramData is hidden.
Please log in to comment

Answers

0

It's now located here

C:\ProgramData\Dell\KACE

Answered 10/03/2013 by: petelanglois
Fourth Degree Black Belt

  • I'm on Windows 7 Enterprise and I don't have a ProgramData folder. It's under C:\Program Files\Dell\KACE but there is no amp.conf or log files on two of my machines for sure.
    • I know this is too late... but you need to show hidden files and folders in windows explorer and then go into programdata.
Please log in to comment
Answer this question or Comment on this question for clarity