Hi,

After installation of Tableau 7.0 , it is prompting for "Product activation" and after that "Product Registration". I captured the registry entries while performing the activation and registration. I added the registries to my MSI package but still when I launch the shortcut, it is prompting to activate the product. It is creating 2 keys (Registration and Tableau 7.0)and their subkeys under HKLM\Software\Tableau.

Please suggest me what approach should I take.

Regards,
KK
0 Comments   [ + ] Show Comments

Comments

Please log in to comment

Rating comments in this legacy AppDeploy message board thread won't reorder them,
so that the conversation will remain readable.

Answers

0
To add more to the above, When I launch the shortcut, it will display dialog where I am selecting "Activate product". Then it is asking to enter the Product Key and after that it is activating successfully followed by successful Product registration. This is what I had captured and put into my MSI. But it is failing to prevent me from ACTIVATION promt coming again when I launch the shortcut.
Answered 02/29/2012 by: kaushal019
Senior Yellow Belt

Please log in to comment
0
Use your favourite light-weight snapshot tool (Installrite, PictureTaker, InControl et al) and snap the activation and registration process again. This is know as performing a 'Gap Capture'.

Compare this to what you have already in your package and incorporate any differences.

Hope that helps,

Dunnpy
Answered 02/29/2012 by: dunnpy
Red Belt

Please log in to comment
Answer this question or Comment on this question for clarity