/bundles/itninjaweb/img/Breadcrumb_cap_w.png
Hi,
I am new to SMS, i installed SMS 2003, and have 2 WINXP Clients, i have these 2 clients in the Active Directory, But when i try to add these 2 clients into the SMS Collections, it does not show up there, i tried setting the subnet properties, add clients by quering with the name, Am I missing anything here ?

Thank You
0 Comments   [ - ] Hide Comments

Comments

Please log in to comment

Rating comments in this legacy AppDeploy message board thread won't reorder them,
so that the conversation will remain readable.
Answer this question or Comment on this question for clarity

Answers

0
The XP clients have the SMS client, correct?

Are they reporting properly?
Answered 10/12/2005 by: Bladerun
Green Belt

Please log in to comment
0
I even tried installing the Client on those machines and running the Discovery Agents. but nothing got reported.
Answered 10/12/2005 by: bheers
Second Degree Blue Belt

Please log in to comment
0
Double-check your site boundaries, if those include your IP range.
Did you enable discovery on the AD/Network Discovery on the SMS Site? Are the computers within non-excluded OU?
What's your discovery cycle/ schedule?

With SMS, patience is a virtue ...
Answered 10/12/2005 by: revizor
Third Degree Blue Belt

Please log in to comment
0
It worked, i installed the client again on fresh Machine, checked the site boundaries, enabled the network discovery and the the started the schedule again, it did not work then i went to SMS service manager and started all the services in it, booom , i was able to see the client in the collections. Thanks everyone
Answered 10/13/2005 by: bheers
Second Degree Blue Belt

Please log in to comment