7 Comments   [ + ] Show Comments


  • I must be missing something else then. There are 2 installs and post install inventory has been done and I don't see what I am looking for in the dropdown.
  • Just installed on a 3rd machine, did post install inventory and it does not show up in the dropdown.
  • are you getting past the "a"s? start typing the name of the product and see if it appears
  • Yes I get past a, I am looking for my newest release of ODI and it does not show up. All the older realeases do however.
    • Ah! Now I see what's happening. The only items that show in my list are ones for which I have uploaded a file into their Software Inventory record. So, you'll want to upload your .msi (or whatever file you want to use) into the Software inventory record for that product then try again.
  • I am not sure what I have to do here, got a cheat sheet?
  • Go to Inventory-Software and search for the product in question. Click the product then allow the page to refresh. Next, click "Upload and Associate File" and browse to your file. Once uploaded, save the Inventory record and try your MSI Config again
  • Genius, worked like a champ. Thank you.
Please log in to comment


It looks into your Software Inventory. If you haven't installed the software on one machine and Inventoried the machine post-install, you need to do that to see the software in the dropdown list. 
Answered 10/19/2015 by: rockhead44
Tenth Degree Black Belt

Please log in to comment
Answer this question or Comment on this question for clarity