Hi Guys,
Need a little advice on what seems to be a 'simple' problem that is unfortunately eluding me.

I have a single site server with SQL installed to the site server on a seperate logical drive and my configuration manager files on a third logical drive (test environment) all a test domain with SCCM 2007 R3 in mixed mode, IIS 7.5 running on site server, DHCP and DNS on a single DC.

My configuration manager client installations are failing when I attempt to install manually and with 'client push', ccmsetup logs indicated a 404 error when attempting to contact the fallback status point.

I have been looking into this for a couple of days now and the reams of doco available are not pointing me to a solution. The CCM logs on the server are not saying much that is useful.

I know the info I have provided is a little vague, if someone could point out distinctly what to look for and where to look I would appreciate the assistance.

Cheers
Rich
0 Comments   [ + ] Show Comments

Comments

Please log in to comment

Rating comments in this legacy AppDeploy message board thread won't reorder them,
so that the conversation will remain readable.

Answers

0

Hi Rich,

I don't think that ccmsetup is failing due to Fallback Status Point,as it not not a mandatory thing..it optional....FSP is used for storing the state messages of client like any error while installing client, communication issues with Managent Point and all..

Answered 11/16/2013 by: ashribad
White Belt

Please log in to comment
Answer this question or Comment on this question for clarity