I am trying to run a script through kbox 1000 for every user who logs in to a machine for the first time.
I created a offline Kscript to run at user login but it does not run for every user you logs in. Just for 1 user who logs in first.
0 Comments   [ + ] Show Comments

Comments

Please log in to comment

Rating comments in this legacy AppDeploy message board thread won't reorder them,
so that the conversation will remain readable.

Answers

0
Did you check to see if the script exists on the PC? Offline scripts get copied down (mostly based on your script update interval) to the client sometime after you create them. Make sure the script (kbot) exists in the c:\program files\kace\kbox\kbot_cache folder
Answered 08/23/2010 by: GillySpy
Seventh Degree Black Belt

Please log in to comment
0
Yes the script does exists. It runs fine but just for one user not for every user who logs in to the machine.
Answered 08/23/2010 by: sethi
Orange Belt

Please log in to comment
0
Ah I see, one user on the PC not one PC in your company. It stands to reason that something is probably different about the other users -- fast user switching on maybe? If you turned on debugging the logs might show something. Also perhaps the script is written in such a way that it is only effective for one user?
Answered 08/23/2010 by: GillySpy
Seventh Degree Black Belt

Please log in to comment
0
The other users a/c are no different than this user a/c . The sscript just runs only when I click on " run now " on the kbox on the current user logged in and not for other users.
I can manually run the script for other users and it not just for one user. It is a basic script to install a network printer for a user who logs in to a machine.
Answered 08/23/2010 by: sethi
Orange Belt

Please log in to comment
Answer this question or Comment on this question for clarity