has anyone repackaged roxio 9


can't get the vendors msi to work

it keeps on asking for setup.exe

i have checked the installexecute and custom action tables for oncheckslientinstall and that custom action is not there

I have also taken off other customn actions ie onmoved , onmoving etc tec

any ideas on how I can create an mst
0 Comments   [ + ] Show Comments

Comments

Please log in to comment

Rating comments in this legacy AppDeploy message board thread won't reorder them,
so that the conversation will remain readable.

Answers

0
Hi!
It looks like this is an Installshield package. They usualy requiers that a Isscript engine has been installed before you install your MSI otherwise you´ll get the "run setup.exe" message (it installs with the setup.exe).

Se if you have a isscript***.exe / msi file on the CD, run that one first and then the application msi with the mst.

I haven´t check into how the CA looks like in the isscript so I cant help you on that one.

/M.N
Answered 05/10/2007 by: Mackan75
Orange Belt

Please log in to comment
0
Have a look at http://itninja.com/question/msi-corporate-standardiser6
Also have a look at the "Advanced Transform Creation Techniques" section from http://www.altiris.com/upload/bldgtransforms_wp.pdf
Answered 05/10/2007 by: AngelD
Red Belt

Please log in to comment
0
Tnx, looks like its more to it [;)]
Time for som reading [8|]
Answered 05/11/2007 by: Mackan75
Orange Belt

Please log in to comment
0
Hi Marcus,

hmm the info was intended to cygan, don't know why I hit reply from your post.
But this doesn't mean you can't have it too [;)]

Nice to see that you are starting to be more active here at AppDeploy.

Cheers and I see you in Stockholm next time I visit the office.
Answered 05/11/2007 by: AngelD
Red Belt

Please log in to comment
Answer this question or Comment on this question for clarity