Hi,

I've captured a program which want to register some DLL's.
The MSI return a HRESULT -2147024769 error.

If I press ignore and try to launch to program, It sais it cannot be start because the DLL was not found.

Even if I try to register the DLL manually, I get an error

The DLL is loaded, but the DllRegisterServer entree point was not found
The DLL does not apear to be a .DLL of .OCX file

Can someone help me?
0 Comments   [ + ] Show Comments

Comments

Please log in to comment

Rating comments in this legacy AppDeploy message board thread won't reorder them,
so that the conversation will remain readable.

Answers

0
If I press ignore and try to launch to program, It sais it cannot be start because the DLL was not found.Verify that the file is installed.
Is the DLL installed to the same directory as the application EXE file?
Does the original installation add to the path environment variable?

Even if I try to register the DLL manually, I get an error

The DLL is loaded, but the DllRegisterServer entree point was not found
The DLL does not apear to be a .DLL of .OCX file
If you can't register the DLL manual then it seems that It shouldn't be registered.
Answered 11/06/2006 by: AngelD
Red Belt

Please log in to comment
0
angeld you are correct - i have seen wise get this wrong a lot, you simply remove the offending dll from the selfreg table.
Answered 11/06/2006 by: aogilmor
Ninth Degree Black Belt

Please log in to comment
Answer this question or Comment on this question for clarity