Hello

Has anybody come accross the following error in the msi log for QuickTime.msi?

DEBUG: Error 2769: Custom Action MoveQuickTimeMPEG2 did not close 1 MSIHANDLEs.
The installer has encountered an unexpected error installing this package. This may indicate a problem with this package. The error code is 2769. The arguments are: MoveQuickTimeMPEG2, 1,


Does anybody know what effect this error has on the application? I've done a search on here and on google but cannot find anything.

Further Information: I created a transform to move the replacement QuickTime.QTP to C:\Documents and Settings\All Users directory as advised on these forums, the QuickTime.QTP tells the application only the Video-MOV file is to use QuickTime as its default viewer. (This shows up in Edit-Preferences).

Thanks in advance,
Nico [:D]
0 Comments   [ + ] Show Comments

Comments

Please log in to comment

Rating comments in this legacy AppDeploy message board thread won't reorder them,
so that the conversation will remain readable.

Answers

0
Is QT running at install-time?
Answered 10/29/2009 by: VBScab
Red Belt

Please log in to comment
0
No
Answered 10/29/2009 by: Nico_nz
Senior Yellow Belt

Please log in to comment
0
My apologies: I should have said "Are any of the QT processes running at install-time?"
Answered 11/02/2009 by: VBScab
Red Belt

Please log in to comment
0
Are there any conditions for that custom action..
Answered 11/02/2009 by: hari.ram66@gmail.com
Senior Yellow Belt

Please log in to comment
0
Forgive me, but what difference would the presence of conditions on the CA make? The CA is running and causing an issue: whether it's conditioned or not is irrelevant.
Answered 11/03/2009 by: VBScab
Red Belt

Please log in to comment
0
[left]Check if this helps : http://support.microsoft.com/kb/555650[/left][left] [/left]
Answered 11/04/2009 by: jinxngoblins
Senior Yellow Belt

Please log in to comment
0
Please see below link:
http://www.appdeploy.com/packages/detail.asp?id=520

Error information is mentioned in this kb. Have you taken log of source? May be source also gives the same error.
Answered 11/04/2009 by: Yaduveer
Orange Senior Belt

Please log in to comment
Answer this question or Comment on this question for clarity