Hi,

This is my very first deployment using the customization tool. I have created the project.msp file and stored it in the updates folder.

For testing purposes I have copied the Project 2007 CD to a network share and used the following to launch:

setup /adminfile updates\project.msp

The installation starts, which was cool but then my heart sank as I got an unexpected error occured. Setup failed. Rolling back changes.

How do I troubleshoot this? is there an error log? Nothing has been reported in event viewer. I have tried deploying to a couple of different XP Pro computers.

Any advice will be much appreciated.

TIA
[:)]
0 Comments   [ + ] Show Comments

Comments

Please log in to comment

Rating comments in this legacy AppDeploy message board thread won't reorder them,
so that the conversation will remain readable.

Answers

0
By default, the new MS set-up stub deposits log files in the %TEMP% folder. The principal log file's name will be defined in the CONFIG.XML file which you hopefully edited. Our file looks like this, with the default at the top and our edited line beneath. Note that the default is commented-out!<!-- <Logging Type="standard" Path="%temp%" Template="Microsoft Office Enterprise Setup(*).txt" /> -->
<Logging Type="standard" Path="%temp%" Template="Microsoft Office Enterprise Setup(*).txt" />


http://support.microsoft.com/kb/826511
Answered 08/14/2009 by: VBScab
Red Belt

Please log in to comment
Answer this question or Comment on this question for clarity