hi all,

we use wise package studio since 2 years now and this afternoon, i start WPS like usual but i noticed that it won't start anymore.

i have the message

"Database setup cannot locate a licensed product. You might need to repair or reinstall the product."

i don't know what happened, but more important, i don't know how to fix it.

can someone please tell me how i can fix this problem?

thanks all!
0 Comments   [ + ] Show Comments

Comments

Please log in to comment

Rating comments in this legacy AppDeploy message board thread won't reorder them,
so that the conversation will remain readable.

Answers

0


"Database setup cannot locate a licensed product. You might need to repair or reinstall the product."


The answer to it may be the one listed in your error message, do a repair or reinstall and check if it does any good!!
Answered 03/01/2010 by: slay_u
Orange Belt

Please log in to comment
0
this was installed on a server by someone else who has quit the company. there is no documentation on how it was installed. i don't know how to reinstall it.

do you have a suggestion? maybe where the info is stored so i can edit it and add the serial? anything else?

thanks!
Answered 03/01/2010 by: kardock
Second Degree Green Belt

Please log in to comment
0
Are you running with the same user account you used for installation? The licencing information is stored in the user profile, so you cannot, for example, install with the administrator account and then run with a different account.
Answered 03/01/2010 by: joseph
Orange Belt

Please log in to comment
0
i use the same user account for the last 2 years.

it seems that the information got lost, i'm trying to find out what is the missing information and where to enter it.

thanks!
Answered 03/01/2010 by: kardock
Second Degree Green Belt

Please log in to comment
0
i just found this info on the server:

Faulting application WiseAdmin.exe, version 7.2.0.31, faulting module WiseAdmin.exe, version 7.2.0.31, fault address 0x000258bf.

The application, C:\Program Files (x86)\Altiris\Wise Package Studio\WiseAdmin.exe, generated an application error The error occurred on 03/01/2010 @ 15:15:30.288 The exception generated was c0000005 at address 004258BF (WiseAdmin)
Answered 03/01/2010 by: kardock
Second Degree Green Belt

Please log in to comment
0
You can always try a repair and check if it does any good...
Answered 03/01/2010 by: slay_u
Orange Belt

Please log in to comment
0
If repair doesn't work, back up your database(s), uninstall and then re-install WPS.
Answered 03/02/2010 by: VBScab
Red Belt

Please log in to comment
Answer this question or Comment on this question for clarity