Hello,

I creat 1 MSI (for a EMULATOR) and 2 MST (for 2 differents sessions)
If i launch the commande : Msiexec /i MYMSI.msi TRANSFORMS=MYMST1.mst /QB
or Msiexec /i MYMSI.msi TRANSFORMS=MYMST2.mst /QB
it's work.

But if i try to install 2 MST in same time:
Msiexec /i MYMSI.msi TRANSFORMS=MYMST1.mst;MYMST2.mst /QB
It's not work..

I try to make LOG, but it didn't make it..

The error message box tell about : error during the applications of the differences. To check that the access paths of the transformations are valid.

For info, all source are in local drive C:\

Can you help me?
0 Comments   [ + ] Show Comments

Comments

Please log in to comment

Rating comments in this legacy AppDeploy message board thread won't reorder them,
so that the conversation will remain readable.

Answers

0
Are you setting the same Public property with the 2 mst's?

It's not documented in the SDK but I have found this doesn't work and you get a totally unrelated error
Answered 11/21/2006 by: timmsie
Fourth Degree Brown Belt

Please log in to comment
0
I have had the same issue with some Adobe products... in one instance I was able to get around it using /T instead of TRANSFORMS=.
Answered 11/28/2006 by: hambone
Senior Yellow Belt

Please log in to comment
0
Ok, i try to use /T (Msiexec /i PACKAGE.MSI /T PACKAGE1.MST;PACKAGE2.MST /QB)
the MSI run but no MST...
Answered 11/29/2006 by: keihilin
Orange Senior Belt

Please log in to comment
Answer this question or Comment on this question for clarity