Hello all,

i have folowing issue:

We deploy IE9 on Windows via SCCM. The Package was created with IEAK and the deployment and installation works fine.

My issue is that a User without a profil has no IE Icon on Desktop etc.

We have to create the link manually and that is uncool.

Sorry for my bad english and i hope you unterstand my problem and can help me.

Thanks

Stefan

 

0 Comments   [ + ] Show Comments

Comments

Please log in to comment

Community Chosen Answer

1

I'd make a sizeable bet that the icon *is* there, but it's on the local System user's Desktop (which I *believe* will still be 'C:\WINDOWS\system32\config\systemprofile\Desktop' but, under W7 is probably "ghosted")

I've not played with IE9 yet so couldn't say how best to work around the issue but, if all else fails, it wou;dn't be too hard to build a user-level package to add the special Desktop icon referred to in that MS KB article.

Answered 11/21/2012 by: VBScab
Red Belt

Please log in to comment

Answers

0

Hi Stefan, i have done it on XP with no problems but i see that you are using Windows 7.  Have a look here http://support.microsoft.com/kb/945402, it seems to be addressing your problem

Answered 11/20/2012 by: oreillyr
Fifth Degree Brown Belt

  • How did you install IE 9 on XP?
    • That is a very good question. IE 9 cannot be installed on Windows XP.
      • I did ie8 but the there are recorded similar issues
Please log in to comment
Answer this question or Comment on this question for clarity