Hello,

           We have netzoom premium package which is running a vendor exe with customized transform. The installation running fine manually, but failing with 1619 error from SCCM Deployment on Win7 64bit OS. I created verbose logs and find out below things.

 When I run it from SCCM, its trying to extract MSI to C:\Windows\System32\config\systemprofile\AppData\Roaming\Altima Technologies, Inc where its not finding the msi and failing with 1619.


           ******* Product: C:\Windows\System32\config\systemprofile\AppData\Roaming\Altima Technologies, Inc\NetZoom Premium 12.1\install\NetZoom Premium.msi
           ******* Action:
           ******* CommandLine: **********
MSI (s) (14:1C) [11:37:47:722]: Note: 1: 2203 2: C:\Windows\System32\config\systemprofile\AppData\Roaming\Altima Technologies, Inc\NetZoom Premium 12.1\install\NetZoom Premium.msi 3: -2147287037
MSI (s) (14:1C) [11:37:47:722]: MainEngineThread is returning 3

When I run it manually, its extracting MSI to C:\users\XXXXX\AppData\Roaming\Altima Technologies, Inc and running fine.

so how can I resolve this issue.

Thanks.

 

 

 

0 Comments   [ + ] Show Comments

Comments

Please log in to comment

Answers

0

When it trys to write to c:\Windows\System32\config\systemprofile you are running the install as system.  Try using an admin user to do the push instead of as system.

Answered 01/09/2014 by: SMal.tmcc
Red Belt

Please log in to comment
0

Extract the MSI, create a transform for it and use them. Is it me? Is it?!?!

Answered 01/09/2014 by: VBScab
Red Belt

Please log in to comment
Answer this question or Comment on this question for clarity