Hi
I am facing a strange issue with an MSI and an immediate help is required...
1.) After certain modification into the MSI, the MSI is running perfectly with Full User Interface and not with any switch like qb!,qb etc.
2.) Also, after further investigation, i found that even the base MSI is not running with the qb switch.

What could be the probable cause of the same? Any solution to make it running through switch?


Thanks a lot in advance!!
0 Comments   [ + ] Show Comments

Comments

Please log in to comment

Rating comments in this legacy AppDeploy message board thread won't reorder them,
so that the conversation will remain readable.

Answers

0
What does it say?
Check the Verbose log.
Answered 06/19/2009 by: mekaywe
Brown Belt

Please log in to comment
0
It is saying that MSI is not digitally signed.
Can i know the procedure for the same to make the MSI digitally signed?
Answered 06/19/2009 by: guy.forum
Orange Belt

Please log in to comment
0
It sounds like you may be modifying a vendor created MSI (you should always use an MST). I would recommend you get a verbose log with your /qb switch using the vendor MSI, not yours, and see what it tells you.
Answered 06/19/2009 by: jcarri06
Senior Purple Belt

Please log in to comment
0
Yes i have modified the MSI itself and changed few property .However, i hv done the same process again and the MSI works!!

Thanks for providing the inputs !!
Answered 06/26/2009 by: guy.forum
Orange Belt

Please log in to comment
0
there must be custom actions in user interface or do actions on next button.....so with user interface msi runs, but through qb switch it does not run. QB suppresses user interface. I am facing the same problem
Answered 06/27/2009 by: suchi.jigar
Purple Belt

Please log in to comment
Answer this question or Comment on this question for clarity