I have created a Bundle to deploy Project 2007 which works fine for Windows 7 32 bit but not for the 64 bit version. (I am not using filtering.)

If I manually run the install script, Project 2007 installs perfectly on Windows 7 64.

Has anybody seen this sort of beheaviour or something like it already

1 Comment   [ + ] Show Comment

Comments

  • thanks for all
Please log in to comment

Community Chosen Answer

2

This may be due to the command prompt you are using..

Which command prompt are you using 32 bit or 64 bit?

Answered 09/25/2012 by: jagadeish
Red Belt

Please log in to comment

Answers

1

Is this a .msi file? Are you installing this program using Kace, SCCM, Group Policy, or a similar product?

 

Answered 09/24/2012 by: Ben M
Ninth Degree Black Belt

  • it is setup.exe /config <config file> iam using CA- IT client Manager for deploying
  • If you run the install from the command line on the local computer does it work?
  • yes it work if i run in command line
  • but it is not working when i deploy
Please log in to comment
1

I agree with Jagadeish here.. When u just run cmd on win7 64 bit, the default cmd prompt that starts is the 64 bit. Just to cross check run the cmd from C:\windows\syswow64\cmd.exe. Then run ur installation command line from this location. If the above is the problem , then in ur installation script use C:\windows\sysnative\cmd.exe setup.exe /config <config file>. It should work

Answered 09/25/2012 by: hrs2cool
Black Belt

Please log in to comment
Answer this question or Comment on this question for clarity