Hello, i've performed the following.

Created and mst that works fine when applied to my msi.

However after creating my admin install point I noticed that some important files needed at runtime where missing.

I've had a look in the .msi and cannot find the directory that these files reside in the dir table and the files are also not present in the file table.

This ones got me most baffled as cannot see how they are being created?

cheers in advance for any help on this.
0 Comments   [ + ] Show Comments

Comments

Please log in to comment

Rating comments in this legacy AppDeploy message board thread won't reorder them,
so that the conversation will remain readable.

Answers

0
However after creating my admin install point I noticed that some important files needed at runtime where missing.


Is that runtime of the application or installation? Could they be in the Binary table?
Answered 03/21/2006 by: meastaugh1
Senior Purple Belt

Please log in to comment
0
ORIGINAL: meastaugh1

However after creating my admin install point I noticed that some important files needed at runtime where missing.


Is that runtime of the application or installation? Could they be in the Binary table?



"Meastaugh1" its at install time only when creating an admin install. The dir is created at normal install time.

I have managed to locate a series of custom actions which look like they are creating the directory so am going to look into this further. I'm thinking that there must be condition stopping it to be created when the admin install is being run.
Answered 03/22/2006 by: TOBES_UK
Senior Purple Belt

Please log in to comment
Answer this question or Comment on this question for clarity