Hello,

Currently am packaging Matlab R2010A,but when the installation is triggered a prompt occurs stating THIS INSTALLER MUST RUN FROM DISK# 1.PLEASE INSERT DISK AND TRY AGAIN.
Can anyone suggest on this?
0 Comments   [ + ] Show Comments

Comments

Please log in to comment

Rating comments in this legacy AppDeploy message board thread won't reorder them,
so that the conversation will remain readable.

Answers

0
Could this (see the 'Notes' section) be relevant?
Answered 07/13/2010 by: VBScab
Red Belt

Please log in to comment
0
Thanks for the info..
But for me, they have already given those zipped archives which are present in CDs 2 and 3 and even the installer.ini won't refer to any CD partitions.
Even then am getting this error.
One more question..Is capture better for this app or silent installation (Wrapper)?
Answered 07/13/2010 by: win7packager
Senior Yellow Belt

Please log in to comment
0
.Is capture better for this app or silent installation (Wrapper)?Not a clue, I'm afraid. It's not one that I've done. A note in another Package KB (someone needs to tidy this up, Bob...) suggests that both Wise and InstallShield choke on it but yet another entry says that it was successfully re-packaged.

Have you tried using ProcMon to determine exactly how the installer detects the volume? If it's something brain-dead e.g. the presence of a hidden file on the media, that'll easy to spoof.
Answered 07/13/2010 by: VBScab
Red Belt

Please log in to comment
Answer this question or Comment on this question for clarity