We have a satalite office in Santiago that I wanted to apply the latest DST hotfix from Microsoft (.msu). I went through the process of installing it on my PC and then forcing the inventory. So I created the managed install package and deployed it to the remote site. The majority of the systems failed and I don't know why? Only 5 of 56 computers got the patch. I can't find anything on the client's event viewer or server logs that would explain the high rate of failure. Any ideas?

Cheers,

 

Michael

0 Comments   [ + ] Show Comments

Comments

Please log in to comment

Answers

0

Question: Are you setting up a managed install or scripted?

Answered 03/12/2013 by: mikesharp1
Second Degree Black Belt

Please log in to comment
0

It was a managed install that would deploy to machines with a specific label.

Server Version: 5.4.70402
Agent version: 5.4.5315

   

Thanks.

Answered 03/12/2013 by: helpdesk@a2m.com
Senior Yellow Belt

Please log in to comment
0

Have you enabled debug on the agent and re-run the managed install on a system that fails?  You can look in the kdeploy log to see why it's failing. 

What are the prerequisites for the hotfix?  Does it require a restart or browsers to be closed?  It's possible that it's failing for a reason external to the Kbox such as the computer itself needs a restart before the patch can be applied.

Since it was installed on 5 systems, I don't think it's your managed install, but you might check it against this: http://www.itninja.com/blog/view/deploy-a-microsoft-hotfix-using-a-managed-install-in-the-k1000

Answered 03/12/2013 by: jknox
Red Belt

Please log in to comment
Answer this question or Comment on this question for clarity