/bundles/itninjaweb/img/Breadcrumb_cap_w.png
We have noticed when the MAC goes to sleep the AMP connection will not reconnect until the machine reboots. Has anyonone found a way around this. We are a heavily mobile enviorment and the people with MAC laptops never reboot they put their machines to sleep all the time. This will become a bigger problem when we start trying to use more features of the 1000 box.
0 Comments   [ - ] Hide Comments

Comments

Please log in to comment

Rating comments in this legacy AppDeploy message board thread won't reorder them,
so that the conversation will remain readable.
Answer this question or Comment on this question for clarity

Answers

0
we seem to be seeing this problem as well.
Answered 07/16/2010 by: mlathrop
Fifth Degree Brown Belt

Please log in to comment
0
Same here.
Answered 07/28/2010 by: JesseLara
Orange Belt

Please log in to comment
0
Most of my Macs are shut down every night so I wasn't noticing the problem. My laptop which is not rebooted often is having this problem. I noticed a process in Activity Monitor called "Perl5.10.0" that keeps trying to do something and disappears. I believe that is the KBOX client trying to re-establish a connection but failing.
Answered 07/29/2010 by: RichB
Brown Belt

Please log in to comment
0
I rebooted my Mac and it re-connected to KBOX fine with client 5.1.31311. I put it to sleep and woke it up and the AMP connection was still OK, according to KBOX. I put it to sleep and the KBOX AMP connection still showed green! I waited about ten minutes and then the AMP connection finally indicated brown or disconnected. I woke the computer up and it did re-establish a connection so the problem is not consistent.
Answered 07/29/2010 by: RichB
Brown Belt

Please log in to comment