/bundles/itninjaweb/img/Breadcrumb_cap_w.png
For some reason my packaged installation of Fireworks 8 won't deploy. I created transforms the same way I created transforms for Dreamweaver and Flash which installed just fine. The only difference I can see between the 3 packages is that Fireworks has a language setting set to Chinese (Taiwan). I've searched all through the MSI to find this setting and can't seem to find it anywhere. I even added a language registry entry to see if that would work... but it did not. Any ideas?

NOTE: The GPO is properly set and the scoped machines are receiving information that they need to install this software. The software package exists on the network and as far as I can see everything is in check. I'm thinking this has to be a package issue and not really a deployment issue but I thought I would ask.
0 Comments   [ - ] Hide Comments

Comments

Please log in to comment

Rating comments in this legacy AppDeploy message board thread won't reorder them,
so that the conversation will remain readable.
Answer this question or Comment on this question for clarity

Answers

0
There is already a post about this exact issue on this site...

search message boards for this:
Fireworks 8 admin install defaults to Chinese (Taiwan)
Answered 08/23/2006 by: fosteky
Purple Belt

Please log in to comment
0
Answered 08/23/2006 by: AngelD
Red Belt

Please log in to comment
0
Hey thanks! :)
Answered 08/23/2006 by: KrakaJap
Senior Yellow Belt

Please log in to comment