Hi all, I've created an AutoCAD Map 3D 2012 silent installer and zipped it up (2.06 GB). I then used the clientdrop folder to upload the file and associate it with the AutoCAD Map 3D 2012 software inventory item. I've added my test computer to the Managed Install item.

However anytime it gets pushed to my machine, nothing happens. Then this event is generated in the windows event log:
Event Type: Error
Event Source: KBOX Client
Event Category: None
Event ID: 0
Date: 9/1/2011
Time: 4:16:03 PM
User: N/A
Computer: AFINCHER-VXP
Description:

General Information
*********************************************
Additional Info:
KBExceptionManager.MachineName: AFINCHER-VXP
KBExceptionManager.TimeStamp: 9/1/2011 4:16:03 PM
KBExceptionManager.FullName: KAgentCommon, Version=5.1.38724.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=null
KBExceptionManager.AppDomainName: KBoxClient.exe
KBExceptionManager.ThreadIdentity:
KBExceptionManager.WindowsIdentity: NT AUTHORITY\SYSTEM
KACE.KUID: D32E7F3D-FCFF-4E44-868D-DC09256FA5B1
KACE.VERSION: 5.1.38724

1) Exception Information
*********************************************
Exception Type: System.IO.IOException
Message: The process cannot access the file "C:\Program Files\KACE\KBOX\downloads\6207\ACADMAP2012.zip" because it is being used by another process.
TargetSite: Void WinIOError(Int32, System.String)
HelpLink: NULL
Source: mscorlib

StackTrace Information
*********************************************
at System.IO.__Error.WinIOError(Int32 errorCode, String str)
at System.IO.File.Delete(String path)
at KAgentCommon.Network.HttpGet(String downloadURL, String localFile)
at KAgentCommon.Package.downloadFile(String url, String subdir, String filename, String altLocation, String checkSum)
at KBClient.MIPackageMgr.PreProcessPackage(PkgStruct mip)
at KBClient.MIPackageMgr.installSwitch(PkgStruct pkg)
at KAgentCommon.PackageInstallerThreadState.ThreadProc()

For more information, see Help and Support Center at http://go.microsoft.com/fwlink/events.asp.


Any ideas on why this isn't working. This seems like a KACE error. I'm logged in as local admin when this error is generated.

I'm using K1000 Systems Management Appliance v5.2.38773.
0 Comments   [ + ] Show Comments

Comments

Please log in to comment

Rating comments in this legacy AppDeploy message board thread won't reorder them,
so that the conversation will remain readable.

Answers

0
Good to see another poor AutoCAD soul on the forum. It is a bug in the current (and previous) release where the agent can't install a package that size (if memory serves it maxes out around 1.5GB).

With Civil 2012 I ended up using a script to deploy it from a network share, because the installer was even larger than 2011.

Casey
Answered 09/02/2011 by: cmccracken
Orange Senior Belt

Please log in to comment
0
I was afraid that was the answer.

Thanks.
Answered 09/06/2011 by: afincher
Purple Belt

Please log in to comment
Answer this question or Comment on this question for clarity