/bundles/itninjaweb/img/Breadcrumb_cap_w.png
KBOX 1000 Series: KBOX Agent and Windows 7
1 to 4 of 4[/align]


CommentAuthortcasey

  • CommentTimeAug 13th 2009
[/align] permalink
Anybody had any luck getting this working. When I attempted to provision it the first time it failed saying .net 1.1 wasn't installed so I manually did that. Windows 7 complained a little about .net 1.1 saying it wasn't compatible with IIS on my system but it installed ok. After that I was able to provision the client with no errors but the amp connection never connected. [/align]
CommentAuthorbgatech
  • CommentTimeAug 13th 2009
permalink
Same here. [/align]

CommentAuthorJody

  • CommentTimeAug 13th 2009
[/align] permalink
Kace Certified Engineer[/align]I believe they're still testing agent behaviors on 7 - I would expect things to be better after the 7 GA release. (personal opinion only) [/align]

  • CommentAuthorChrisBlake [/align][/align]

      CommentTime6 days ago permalink
      I'm finding that I can force a check in, but automatic check in and requesting it from the console do not work. [/align]



    1 to 4 of 4[/align][/align][/align]
  • 0 Comments   [ - ] Hide Comments

    Comments

    Please log in to comment

    Rating comments in this legacy AppDeploy message board thread won't reorder them,
    so that the conversation will remain readable.
    Answer this question or Comment on this question for clarity

    Answers

    0
    An agent update release is planned for early October to add full Windows 7 support
    Answered 08/26/2009 by: kross
    Orange Belt

    Please log in to comment
    0
    Has there been any update on the release of a Windows 7 compatible agent?
    When it arrives, will the agent be compatible with UAC?
    Answered 10/14/2009 by: Penning
    Senior Yellow Belt

    Please log in to comment
    0
    Yes, this is starting to get to be a headache, I have about 20 installs of Windows 7 now.
    Answered 10/15/2009 by: lindsamw
    Orange Senior Belt

    Please log in to comment
    0
    For Windows 7 support new Server and agent maintenance releases are now up on the support site for download as of today. A news item will be sent out tomorrow,

    Ken/
    Answered 10/15/2009 by: kross
    Orange Belt

    Please log in to comment
    0
    ahh great thanks, will check it out!
    Answered 10/15/2009 by: lindsamw
    Orange Senior Belt

    Please log in to comment
    0
    Hello,

    I have downloaded the new client, but cannot get it to provision on a Windows 7 machine. I get the following error:

    Product: KACE -- Error 1925. You do not have sufficient privileges to complete this installation for all users of the machine. Log on as administrator and then retry this installation.

    I am running the provision using an admin account. Apparently it cannot get past the Windows 7 UAC feature. Any suggestions?
    Answered 10/16/2009 by: rcustersp
    Senior Yellow Belt

    Please log in to comment
    0
    It worked for me - but right now we just have setup 2 win 7 machines for testing and UAC is off (they are both production admin machines in IT). I hope they we will be able to use UAC in a production environment, with 7 it has grown up quite a bit.
    Answered 11/03/2009 by: ddevore
    Fourth Degree Green Belt

    Please log in to comment
    0
    New client is available on the support site. It does work and seems to provision properly.
    Answered 11/09/2009 by: cblake
    Red Belt

    Please log in to comment
    0
    We have updated the server and our clients to the new version. No problems with the client running on 7, but wont provision.


    EDIT:: 11/24/09 - Re-worded, and corrected.
    Answered 11/10/2009 by: dtuttle
    Purple Belt

    Please log in to comment
    0
    I've been unable to provision to any of our Windows 7 clients and I'm currently working with support on the matter. Do you guys run 32-bit, 64-bit or both? Do you have UAC enabled or disabled?
    Answered 11/24/2009 by: airwolf
    Tenth Degree Black Belt

    Please log in to comment
    0
    I am deploying the new Kbox Clients out and I cant wait to test my windows 7 labs later this week.
    Answered 12/02/2009 by: brondum9
    Senior Yellow Belt

    Please log in to comment
    0
    Running Windows 7 x64 for my work machine. The kbox agent at least appears to be working correctly now, but none of my managed installs are working with it.
    Answered 12/03/2009 by: lindsamw
    Orange Senior Belt

    Please log in to comment
    0
    is the OS selected?
    Answered 12/04/2009 by: dtuttle
    Purple Belt

    Please log in to comment
    0
    ahh good call Dtuttle, should of thought to check that. That was the issue.
    Answered 12/17/2009 by: lindsamw
    Orange Senior Belt

    Please log in to comment