This is my first post here, but I was turned onto this site by others and it is a go to source now for silent installations and Kace information.

We are having issues getting our helpdesk ticketing system setup. I have the domain setup properly in the control panel, have been using Kace for my machines/software. The primary issue we are having is that the email are undeliverable. I have been using the Troubleshooting tools inside of the Settings>Support tab.

I enter my email adddress to test delivery, it is able to connect to exchange, but then tells me that Sender address rejected: Domain not found.

Any help on what I need to do to fix this issue? Any help is greatly appreciated.

0 Comments   [ + ] Show Comments

Comments

Please log in to comment

Answers

0

What did you put in your domain under Settings > Network Settings?

Als under Settings > General Settings for the Email suffix?

Answered 06/27/2013 by: nshah
Red Belt

  • For the domain under setting>network setting: Sandbox.local
    For the email suffix: CMiller@CompanyName.com

    I go under the Settings>Support and try to send test emails to my CMiller@CompanyName.com address.

    (CompanyName and Sandbox aren't their real names obviously, I just try to get that information vague)
  • your email suffix should just be Companyname.com not CMiller@companyname.com
  • My email suffix is CompanyName.com

    Sorry, I was sending an email while replying to the comment before and wrote the incorrect information.
  • We used John Verbosky's blog post, http://www.itninja.com/blog/view/k1000-email-setup-exchange-2007-barracuda-spam-filter, because we have Exchange 2007 and Barracuda. Other setups may be documented here or elsewhere as well.
Please log in to comment
Answer this question or Comment on this question for clarity