Hello,

How to make each new computer connected to the network is back up systematically in the applicance K1000 .

there are times when some PC back on automatically kace and other times I am forced to manually install the client on PC

Thank you in advance
0 Comments   [ + ] Show Comments

Comments

Please log in to comment

Community Chosen Answer

1
you want to add a post task to your k2000 deployments that installs the the client.  You can call the MSI from the k1000 or upload it to the task.  I call it from the server so all I need to do is change the msi name when new versions come available.

start /wait msiexec /i "\\kbox.tmcc.edu\client\agent_provisioning\windows_platform\ampagent-6.4.180-x86.msi" HOST=kbox.tmcc.edu /qn

 for the machines already in the field set up provisioning for your subnets.  In the picture below you can see 4 machines were found without the client and it was installed to them.  If the client is already installed they will show as failed since it did nothing.



Answered 08/19/2015 by: SMal.tmcc
Red Belt

Please log in to comment

Answers

This content is currently hidden from public view.
Reason: Removed by member request
For more information, visit our FAQ's.

0
Hello,it has nothing to do with Outlook ?
Answered 08/19/2015 by: Lapin62
Senior White Belt

Please log in to comment
0
Apologies: I wasn't concentrating and posted a response to another question.

While I'm here...the subject line of your post doesn't accurately reflect the content of your question.

Now, I don't know Kace at all but presumably there is an agent that backs-up PCs to the device but either the agent isn't being installed or the PCs aren't getting backed-up. Which is it?
Answered 08/19/2015 by: VBScab
Red Belt

Please log in to comment
0
Customers do not get all the time installing KACEwhat is the parameter of applicante or I can proceed to this configuration?
Answered 08/19/2015 by: Lapin62
Senior White Belt

  • everything is over my head. Could you please explain this question as you would to a layman.
Please log in to comment
0
I 'm sorry , I'm French and my English is not very good, I 'm doing my best :)
Answered 08/19/2015 by: Lapin62
Senior White Belt

Please log in to comment
0
OK so it seems like the Kace agent isn't being installed on all your PCs. Is that right?

Il semble donc que l'agent Kace est pas installé sur tous vos ordinateurs. Est-ce correct?
Answered 08/19/2015 by: VBScab
Red Belt

Please log in to comment
0
Oui, c'est correct ! l'agent Kace n'est pas installé sur tous les ordinateurs et ils arrive que je retrouve des ordinateurs non connecté depuis plus de 6 mois car les images systèmes ont étaient remplacés

Merci d'avance 
Answered 08/19/2015 by: Lapin62
Senior White Belt

Please log in to comment
0
 My attempt at a translation of the above:
Yes, that's correct. The Kace agent is not installed on all computers and it happens that sometimes I find non-connected computers from more than 6 months ago because the system images were replaced.

@lapin/rabbit
Malheuresement, je ne sais pas du tout Kace. Vous aurez donc besoin d'attendre Hobbsey ou quelqu'un comme tout aussi compétent que lui pour poster.

Unfortunately, I don't know Kace at all so you'll need to wait for Hobbsey or someone equally knowledgeable to post
Answered 08/19/2015 by: VBScab
Red Belt

Please log in to comment
0
Bonjour,

ce sont des machines déjà installées par une image (K2000 ou pas ?) mais que l'agent ne semble plus répondre ou qu'y n'est pas du tout installé? 
Answered 08/28/2015 by: rollerinvinh
Orange Belt

Please log in to comment
Answer this question or Comment on this question for clarity

Share