I've received the following message for my KACE appliance. I was told that DNS doesn't see the server box. I've added the server to AD.

 

 STEP 1: CONNECT TCP/SSH - SUCCESSFUL

  [10/26/12 11:39:11 AM] Executing remote communications:


      Initializing RPC
      Connecting to ADMIN$
      Copying service file
      Disconnecting ADMIN$
      Connecting to IPC$

      STEP 2: AUTHENTICATION - SUCCESSFUL

      Creating service
      Opening pipe to service
      IN: pipe_open(\pipe\KBRemoteService, 2)
      Sending commands
      Commands: msiexec /qn /i \\metrokace\client\agent_provisioning\windows_platform\ampagent-5.3.47657-x86.msi HOST=metrokace
      Sending login credentials
      Login: CBMG\ktross
      This installation package could not be opened. Contact the application vendor to verify that this is a valid Windows Installer package.
       exit code: 1620ERROR: smb_raw_read_recv - NT_STATUS_PIPE_DISCONNECTED
      ERROR: on_pipe_error - NT_STATUS_PIPE_DISCONNECTED
      Removing service
      OpenService - NT_STATUS_OK
      StopService - NT_STATUS_OK
      DeleteService - NT_STATUS_OK
      CloseServiceHandle - NT_STATUS_OK
      CloseSCMHandle - NT_STATUS_OK
      Connecting to ADMIN$
      Deleting service file
      Disconnecting ADMIN$

      STEP 3: PUSH SCRIPT\PROVISIONING - FAILED

0 Comments   [ + ] Show Comments

Comments

Please log in to comment

Answers

6

Did you add a host (A) record in your DNS with the DNS name and IP address of the K1000?

Answered 10/29/2012 by: -mrk!!-
Yellow Belt

Please log in to comment
Answer this question or Comment on this question for clarity