Hello,

I have a K1000 that I just upgraded to v6.0.101863. I have several vender assets but they are not displying for some reason. This is happening to other assets too. the only assets that are visible are the computers. If I create a license asset, I see a 1 in the asset types but the asset does not display when I view license assets. I created a report for vender assets and it shows me the list of venders but again I cannot see the venders in the asset tab to edit the fields. Has anyone seen this condition?

Thanks for reading,

Jim 

Answer Summary:
Cancel
0 Comments   [ + ] Show Comments

Comments

Please log in to comment

Answers

1

Are you using IE11? If so, this is the issue. You will need to use IE10 or Chrome or Firefox for it to display!

 

Hope that helps. 

Answered 06/10/2014 by: LBarclay
Orange Senior Belt

  • I am using IE9 but you still resolved the issue. I tried with Chrome and there are all my venders. I will upgrade to IE10 and try that. I didn't anticipate that one because I could see the computer assets. Thank you so much.
    • Good to hear it, IE is still such an issue at times even at this stage in the game. Can you mark this question as answered if it helped to assist other people?

      Thanks!
Please log in to comment
Answer this question or Comment on this question for clarity
Share SNMP OID and MIB Information
It’s easy to add custom SNMP OID GETs to your Dell KACE K1000 inventory, but where do you find the exact OIDs you need for a specific device? This is the place to share the OIDs and MIBs you have – and to request the ones you need.

Share