I had the "official" KACE workaround for capturing WIM images for the longest time, and I updated our K2000 to version 3.4.63129 last week because our box said it had an update that fixed security issues...but now when I boot into the K2000 KBE, there is no capture WIM button.

Any idea what happened? Is there a simple solution to get this back?

Answer Summary:
0 Comments   [ + ] Show Comments


Please log in to comment

Community Chosen Answer


Re-apply the bin file included in KNIT: http://www.kace.com/de/support/resources/kb/article/kace-native-imaging-toolkit-for-k2000-v-3-4-only

Answered 01/30/2013 by: mpace
Red Belt

  • This should be the last time you apply the .bin. Do not apply this .bin after updating to 3.5 when it is released!

    Lead L3 Enterprise Solutions Engineer, K2000
    If my response was helpful, please rate it!
    • Is it built into 3.5? when is 3.5 coming out?
      • Yes, it will be integrated into 3.5. Look for it soon!
  • Thanks, mpace - this fixed it for me.

    Corey - any ETA on 3.5? Can't wait for the awesome list of features coming. Also, I believe I asked you this at Konference in your advanced K2000 class, but will there be a way to "copy" the current WIM's to the native built in WIM in 3.5 other than deploying it, and recapturing? Or will there be documentation explaining all of this when released?
Please log in to comment



Same happened here, I keep the knit.zip on my tech machine, updates seem to always kill it.

as mpace stated reapply wimcap_addon.21006php.bin from the knit

Answered 01/30/2013 by: SMal.tmcc
Red Belt

  • In case someone might have missed Corey's comment above: DO NOT APPLY THE BIN AFTER 3.5.
Please log in to comment
Answer this question or Comment on this question for clarity