Hello,
On my K2000 I can not run USMT in pre-installation task.
I have error code 26.

I use USMT 5.0 with the K2000 Version 3.7.116629
My system is Windows 7 Professional SP1 x64 with  1 partition system and 1 users (the USERS folder is D: \).

Have you an idea of the problem?

2015-08-28 14:39:45, Info [0x000000] +-----------------------------------------------------------------------------------------[gle=0x00000020]
2015-08-28 14:39:45, Info [0x000000] | - If duplicate SID exists from temp profile – use environment variable or delete temp profile[gle=0x00000020]
2015-08-28 14:39:45, Info [0x000000] | - Verify config xml file is not loaded using /i[gle=0x00000020]
2015-08-28 14:39:45, Info [0x000000] | - Check log for any errors found in loaded migxml files[gle=0x00000020]
2015-08-28 14:39:45, Info [0x000000] | Software malfunction or Unknown exception, please check the following possible solutions:[gle=0x00000020]
2015-08-28 14:39:45, Info [0x000000] +-----------------------------------------------------------------------------------------[gle=0x00000020]
2015-08-28 14:39:45, Info [0x000000] * USMT error code 26: [gle=0x00000020]
2015-08-28 14:39:45, Info [0x000000] ----------------------------------- USMT ERROR SUMMARY -----------------------------------[gle=0x00000020]
2015-08-28 14:39:45, Info [0x000000] USMT Completed at 2015/08/28:14:39:45.434[gle=0x00000020]
2015-08-28 14:39:45, Info [0x000000] Software malfunction or Unknown exception[gle=0x00000020]
2015-08-28 14:39:45, Info [0x000000] Failed.[gle=0x00000020]
2015-08-28 14:39:45, Warning [0x000000] Internal error 4 was translated to a generic error
2015-08-28 14:39:45, Error [0x000000] Error while trying to start the migration process

2015-08-28 14:39:43, Info [0x000000] Offline engine startup from WinDir - C:\windows[gle=0x00000005]
2015-08-28 14:39:43, Info [0x000000] Starting the migration process[gle=0x00000002]
2015-08-28 14:39:43, Warning [0x000000] Replacement Manifests folder ReplacementManifests used to service system component manifests is not present. OS settings migration will be done with system component manifests installed onto the system.
2015-08-28 14:39:43, Info [0x000000] Script file specified: C:\usmt\migapp.xml[gle=0x00000002]
2015-08-28 14:39:43, Info [0x000000] Script file specified: C:\usmt\miguser.xml[gle=0x00000002]
2015-08-28 14:39:42, Info [0x000000] Command line: scanstate T:\2534691520_1440801549967\S-1-5-21-117609710-1592454029-682003330-19942 /vsc /offlineWindir:C:\windows /i:miguser.xml /i:migapp.xml /config:config.xml /ue:*\* /ui:S-1-5-21-117609710-1592454029-682003330-19942 /l:t:\2534691520_1440801549967\S-1-5-21-117609710-1592454029-682003330-19942.log
2015-08-28 14:39:42, Info [0x000000] USMT Started at 2015/08/28:14:39:42.086
2015-08-28 14:39:42, Info [0x000000] SCANSTATE.EXE Version 6.2.9200.16384[gle=0x000000b7]
Start USMT Log
1 Comment   [ + ] Show Comment

Comments

  • Not sure I have an answer directly for the error but I would suspect that since the user profile is not on the same drive as the OS this could be throwing off the task. I suppose you could copy over the users profile to the same drive as the OS (which I believe you mentioned was C:) and see if it gives the same error.
Please log in to comment

There are no answers at this time

Answers

Answer this question or Comment on this question for clarity