Ok, since we are still using XP and developing testing for Win7, I have an issue....

I cannot sysprep a PC and use the K2000 to capture the image of a machine. The capture goes fine, but when we deploy it to a machine we get reg errors and it just doesnt work properly.

So I captured the image without using sysprep and everything is fine. I tried several model systems and the image deploys to all models fine without using sysprep. Problem is, I am no longer prompted for a PC name or a domain name since I did not use sysprep and it did not go through a mini-setup.

Is there any way to capture an image and then have it prompt for the domain and PC name? Its just a pain having to reboot a couple times to change these two areas.

thanks
0 Comments   [ + ] Show Comments

Comments

Please log in to comment

Rating comments in this legacy AppDeploy message board thread won't reorder them,
so that the conversation will remain readable.

Answers

0
Is it windows 7 your are trying to capture? if so did you generate the xml file usig WAIK? I found this to be the best method.
Answered 05/26/2011 by: mattygarland
Third Degree Blue Belt

Please log in to comment
0
ORIGINAL: mattygarland

Is it windows 7 your are trying to capture? if so did you generate the xml file usig WAIK? I found this to be the best method.


Using Windows XP but dont want to create a scripted install for XP since that will take work and we wont be using to much longer.
Answered 05/26/2011 by: techbeck
Orange Senior Belt

Please log in to comment
0
So its Sysprep with XP? Windows XP Pro SP3 x86 English?

What are the command-line options you are using with sysprep?
sysprep.exe -mini -pnp -reseal -quiet -reboot

What does your sysprep.inf look like?

Eric
Answered 06/10/2011 by: ericwalrod
Senior Yellow Belt

Please log in to comment
0
http://www.kace.com/support/kb/index.php?action=artikel&cat=11&id=1114&artlang=en Check that link out and see our sysprep KKE!
Answered 01/31/2012 by: scriptingninja
Fifth Degree Black Belt

  • All current recordings are accessible at www.kace.com/support/training/kke/archive
    The recording link listed here is no longer available. A newer version of this may be available at the archive above.
Please log in to comment
Answer this question or Comment on this question for clarity

Share