Hello, i have an error when i would  to connect on the k1000 web server "the page is not redirected properly" on firefox.

But on k2000 i have no error, it works fine.

Could you help me plase ;)

Regards

 

0 Comments   [ + ] Show Comments

Comments

Please log in to comment

Community Chosen Answer

1

Cookies is ok. On IE i have this error "internet explorer cannot display the webpage".

K2000 is linked with K1000. I can open K1000 from K2000 but since this is not practical.

please help me ;)

Answered 01/08/2013 by: gjoubert
Purple Belt

  • error on ie :

    Message : Demande d'accès à la méthode ou aux propriétés inattendue.
    Ligne : 264
    Caractère : 5
    Code : 0
    URI : res://ieframe.dll/httpErrorPagesScripts.js
    • If this occurs on more then one computer I would contact tech support since this is happening in multiple browsers. The only other thing I can think of is a ssl setup problem on the k1000. I have seen this problem on a wordpress server from a loop caused by SSL misconfiguration and the server was trying to switch from http to https for a page.
      Are you putting https://your.server.url/admin in your browser or http://your.server.url/admin?
      • If you have chrome or safari also try them and see what errors they produce
        https://shopplugin.net/kb/checkout-redirect-loop-when-https-environment-variable-is-not-set/
  • i have the same problem with ie, firefox and safari, kbox managment interface is not accesible.
    i use a trial version of dell kace, please help me
Please log in to comment

Answers

0

I had this error when trying to upgrade to 5.4 and support had to SSH in and replace some files. Not sure if it was resolved for you but if not definately get ahold of them. I wouldn't work on Chrome, IE or FF for me.

Answered 01/08/2013 by: nshah
Red Belt

  • i have k1000 version 5.4.70402 have you a solution for me
Please log in to comment
0

up have you anther idea for solved my problem ?

Answered 01/15/2013 by: gjoubert
Purple Belt

  • open a ticket with tech support they need to get to pages you cannot.
Please log in to comment
0

If it does it only with FF and no other browser try tossing your cookies.  If that fails see

http://kb.mozillazine.org/The_page_is_not_redirecting_properly

Answered 01/07/2013 by: SMal.tmcc
Red Belt

Please log in to comment
Answer this question or Comment on this question for clarity

Share