I have a machine in my K1000 inventory that is connected to KACE, but has not had an inventory in over 70 days. When I try to force update it runs and then still says that the inventory is over 70 days old. Agent is up to date. Any ideas?

0 Comments   [ + ] Show Comments

Comments

Please log in to comment

Community Chosen Answer

3

Start here: http://www.kace.com/support/resources/kb/article/troubleshooting-agents-that-are-not-checking-in-inventory

Answered 05/16/2013 by: jknox
Red Belt

  • Moral of the story: Search kace.com before asking questions.
    • Sometimes kace.com is hard to search. I'd recommend using Google with the site modifier. Something like this for a search term: check in site:kace.com

      That link is a good place to start, there could be other things that are happening. Run through that document and take notes of what you find.

      If you are still having trouble, post what you find here or open a ticket with KACE support: https://www.kace.com/support/Customer/tech-support
Please log in to comment

Answers

0

Chances are that the database file is corrupt. Have a squizz in C:\ProgramData\Dell\KACE and delete the kinventory.db file. We've had this happen on a few student machines here and there and we just do a blanket delete of any which have a checkin date of greater than 20 days now to protect against this.

Answered 05/20/2013 by: Roonerspism
Second Degree Brown Belt

Please log in to comment
0

Can you check the agent logs from that machine to see if find anything suspicious

 

Answered 05/17/2013 by: AbhayR
Fourth Degree Black Belt

Please log in to comment
Answer this question or Comment on this question for clarity