I try to send the agent out using the simple provision and I get the following error...

 

STEP 2: AUTHENTICATION - SUCCESSFUL


      Opening pipe to service

      Sending commands

      Sending login credentials

      process (//bbukace.bbu.local/client/agent_provisioning/windows_platform/agent_msi_provision.bat bbukace.bbu.local client ampagent-6.0.1079-x86.msi bbukace.bbu.local) could not be launched: 2 The system cannot find the file specified.

       (authenticated, but CreateProcessAsUser failed)process (//bbukace.bbu.local/client/agent_provisioning/windows_platform/agent_msi_provision.bat bbukace.bbu.local client ampagent-6.0.1079-x86.msi bbukace.bbu.local) could not be launched as LocalSystem: 2 The system cannot find the file specified.

      Removing service (Exit code: 0)

      Connecting to ADMIN$

      Deleting service file

      Disconnecting ADMIN$


  STEP 3: PUSH SCRIPT\PROVISIONING - FAILED


  [08/06/14 12:01:53 PM] End of remote communications.

  [08/06/14 12:01:53 PM] End provisioning run.

 

Thanks for any help

0 Comments   [ + ] Show Comments

Comments

Please log in to comment

Community Chosen Answer

1
I just experienced this issue. My resolution was to run a gpupdate /force on the machines. I then did a reboot on them and it worked. 
Answered 08/06/2014 by: mamatthewsbek
Senior White Belt

  • Hi thanks but Im still getting a failed after forcing the gpupdate on step 3
Please log in to comment

Answers

0
Things should be checked :

  • Samba share enabled ?
  • User have admin right on that computer ?

Also , do check if you meet the pre-req for agent provisioning ..

Firewall , port number n ....
Answered 08/11/2014 by: rock_star
Black Belt

Please log in to comment
Answer this question or Comment on this question for clarity