Hello,
I see 6.4 was officially released last week. I was trying to find a place on this site for a list of found bugs with 6.4 as I'm absolutely positive there will be some. I'm not going to upgrade for at least a month and hope that we can pool our experiences here and list any and all bugs that you've found. Because of so many posts and feedback I've read on this site and others regarding upgrade issues, my fear is that I'll upgrade to 6.4 and some things will break. 

That being said some of these new features sound awesome and I'm looking forward to using them.

Thanks.
Answer Summary:
Cancel
0 Comments   [ + ] Show Comments

Comments

Please log in to comment

Answer Chosen by the Author

1
if you go to this link and look at the release notes there is a known issues section.

https://support.software.dell.com/k1000-systems-management-appliance/release-notes-guides


Answered 09/24/2015 by: SMal.tmcc
Red Belt

  • I have been testing 6.4 since June and the test group had reported many bugs that have already been resolved.
  • Thanks SMal. Good to know the known bugs section is there. I'm looking for real world bugs like the ones you've mentioned in your second post here. I was hoping to keep this thread alive with ongoing bugs that people come across in real world usage. If there is an official thread for this type of thing for 6.4 please let me know.

    Is there a list of the bugs the test groups found that have been bashed?
    • not for public. when you become part of the beta test program you agree to keep that type of info internal and they set up a special ITNinja community that only the beta community and dell can access
    • you can start a 6.4 bug blog that anyone can then add to, since the beta program is closed myself and others can add to that blog
Please log in to comment

Answers

0
one more bug we found is, title section in general settings page would not work as it was working in 6.3 server version



    click
Answered 09/29/2015 by: rahimpal
Tenth Degree Black Belt

Please log in to comment
0
Some things I've noticed here in the first couple days, at least with our user visible components, that are not working the same in this version:

  • User console login page logo is reverted back to the Dell KACE logo (no option to change) after upgrade.
  • User console announcements and Helpful Links seem to be very hit and miss. Some users see them, others do not. Even my test accounts are about 50/50 for this.
    Worked with support on this, apparently if your users are in a group where "license keys" are hidden, the link and announcements are invisible. Setting it to read only will bring back the features
  • Machine/Device actions in IE are broken for us, (actions only available in IE message, even when using IE)
  • No simple way for users to get back to the "home" screen in the user console once they click on an section link (i.e. service desk/desktop/downloads) Worked with support on this, it's also apparently tied into the "license keys" visibility
 

Answered 10/16/2015 by: Asevera
Blue Belt

Please log in to comment
This content is currently hidden from public view.
Reason: Removed by member request
For more information, visit our FAQ's.

Answer this question or Comment on this question for clarity

Share