I am trying to add a link to an alert so users can refer to a policy that we have regarding reboots.  the alert runs after a user has not restarted a computer in x amount of days.

When I add the link it doesn't appear in the alert.


4 Comments   [ + ] Show Comments


  • does it work with https?
  • Interesting, Mine works if I take the other verbage out....I'm not sure how to attach an image or I would show you what I have.
  • Please Restart your computer as you leave the office today. Your computer has not restarted for at least 10 days and requires a reboot. For more information regarding the OIT Reboot Policy Please Refer to the following website:


    That's what it says though.
    • How are you doing this? I'd love to implement this here.
      • What part did you want to know more about? How I'm doing the Custom Inventory and smart label or the alert?
      • Yes how you're getting it to all work. If you can post more information about exactly how you are getting this to work that would be great. We have a company recommendation to shut down daily. Most people do but we have machines that routinely are in the 30 days or more category for uptime. I need that to cease as it's getting in the way of patching.
  • I created a quick blog entry with all of the VBS code and specifics to make it work. If you have any questions feel free to let me know.

Please log in to comment

Community Chosen Answer


Mine works.


Answered 10/02/2013 by: SMal.tmcc
Red Belt

  • Try with some variations and multiple lines. even one word per line, you will start to see issues. I just worked with KACE and they recognize this as a bug.
Please log in to comment


This content is currently hidden from public view.
Reason: Removed by member request
For more information, visit our FAQ's.

Answer this question or Comment on this question for clarity