I have a question regarding Internet Explorer 10 language packs.

Here is the environment,

  • Windows 7 x64 with Polish Windows 7 language pack installed, system locale has been set to Polish language.
  • Microsoft Office 2010 with Office 2010 Polish language pack installed.

If I install Internet Explorer 10 English, using an executable created with the Internet Explorer Administration Kit (IEAK), I notice immediately after installation (but prior to a reboot) if I launch Internet Explorer, menu items are displayed in English. However after a reboot the menu items appear in Polish language.

In this scenario, can I assume that the separate Internet Explorer 10 Polish language pack is not required, or is it the case that some Polish language websites may not be displayed correctly until I install the language pack ?



0 Comments   [ + ] Show Comments


Please log in to comment


Internet Explorer 10 Language Packs for Windows 7 and Windows Server 2008 R2, over
Supported Operating System:

Windows 7 Service Pack 1, Windows Server 2008 R2 SP1

    • Windows 7 Service Pack 1 and higher Service pack
    • Windows Server 2008 R2 Service Pack 1 and higher Service Pack
    • The OS Language Pack for the desired language must be installed.
    • Internet Explorer 10 must be installed.
    • Click the Download button for your Language Pack to start the download, or choose a different language from the list of available Language Packs below and click Go.
    • Do one of the following:
      • To start the installation immediately, click Open.
      • To copy the download to your computer for installation at a later time, click Save

Answered 12/17/2014 by: pravinkumar
White Belt

Please log in to comment
Answer this question or Comment on this question for clarity