hi all

iam trying to make an msi package for cognos series 7 version 2 when i try to install using msi it gives internal error 2343..can somebody help

0 Comments   [ + ] Show Comments


Please log in to comment

Rating comments in this legacy AppDeploy message board thread won't reorder them,
so that the conversation will remain readable.


For what it's worth, I'm packaging the same app with the same result. I got past the 2343 error, the capture finds a couple .INI entries and sets the directory column to "_.." (without quotes). I deleted the lines to see if they were simply bogus, but that got me out of the frying pan into the fire with a very odd error not conforming to Windows Installer error messages.

Have you gotten anywhere with this one?
Answered 02/02/2005 by: VikingLoki
Second Degree Brown Belt

Please log in to comment
I know this is a bit old, but...

I had this error and found that the directory entry I'd put in the CreateFolder table had to be the exact same case used in the Directory table. So for example, directory was defined as backup_files in the dir table, but I'd refererenced it as Backup_files in createfolder. Altering the case fixes the error.
Answered 03/28/2005 by: meastaugh1
Senior Purple Belt

Please log in to comment
I know this is a very old thread but I found so I figureed others might as well.

I was having this error and solved it so I figured I would share what I found as there is precious little on the web about this.

I was getting this error when the Select Destination folder screen of my installer was comming up. I later found that there was an entry in my Properties table that was being used as the default destination folder and it was a malformed/invalid name for a folder it had a "[" (no quotes) in the name.

When I fix that the error went away.

Answered 03/18/2008 by: seanm@infomap.com
Yellow Belt

Please log in to comment
Answer this question or Comment on this question for clarity