I am having a few problems with the Enterprise editions of Flash 8 and Shockwave 10 r11. Due to potential problems it has been decided that we need to install Shockwave 10 and Flash 8 in the program files directory instead of the default C:\windows\system32.

At this stage I have successfully made the installation put the files where we want them (C:\program files\macromed\"

However, that is where i run into problems.

Shockwave just will not work. Not at all. The installation logs say there is no errors it just will not function. Internet Explorer attempts to run the activex control and asks you to install it.

Flash does install correctly and runs correctly except for one very annoying problem. The mms.cfg file will not work. I think when the file is checked by Flash it may be hard-coded to the default location (C:\windows\system32).

Does anyone have any suggestions?
0 Comments   [ + ] Show Comments


Please log in to comment

Rating comments in this legacy AppDeploy message board thread won't reorder them,
so that the conversation will remain readable.


It would appear as though the DLL's for Shockwave 10 do not register unless they are in the system32 directory. I had changed all references in the registry to the system32 directory relating to shockwave and it would still only work if i copied the files into system32 - even while everything pointed to Program Files..
Answered 02/08/2006 by: skoty52
Senior Yellow Belt

Please log in to comment
Answer this question or Comment on this question for clarity