/bundles/itninjaweb/img/Breadcrumb_cap_w.png
I am trying to install a component during uninstallation of the msi.

I have tried conditioning the component using REMOVE~="ALL" and also MaintenanceMode="Remove". But the component is not getting installed during uninstalltion. I am using wps 7.

Please let me know if i am missing anything.

Thanks.
0 Comments   [ - ] Hide Comments

Comments

Please log in to comment

Rating comments in this legacy AppDeploy message board thread won't reorder them,
so that the conversation will remain readable.
Answer this question or Comment on this question for clarity

Answers

0
I don't think this is possible. Think about it, you'll be installing a component on your machine that is not linked to any installed product, since you just uninstalled said product... I suppose you could conceivably try a nested MSI install during uninstall, but by now you probably know my feelings on nested installs...

PJ
Answered 05/24/2011 by: pjgeutjens
Red Belt

Please log in to comment
0
Hi PJ,

Thanks. Actually i wanted to achive this which is asked in below post.

http://www.appdeploy.com/messageboards/fb.asp?m=76591

As per VBScabs advise i wanted to create active setup, which needs to be installed on uininstallation.

Please advice.

Thanks.
Answered 05/24/2011 by: naveen.packager
Green Belt

Please log in to comment
0
well, reading that thread then, I guess I have to disagree with Ian's advise, for the reason stated above.
(yes I know I commented on the thread, doesn't mean I read it [:D])

You could probably run a Custom Action script during uninstall though to write the registry key for Active Setup.
Answered 05/24/2011 by: pjgeutjens
Red Belt

Please log in to comment
0
Thanks PJ, I used a custom action to achieve it.
Answered 05/24/2011 by: naveen.packager
Green Belt

Please log in to comment